De jobcoach: jouw partner in werk

Als je via NWG Kopwerk aan de slag gaat, krijg jij je eigen jobcoach. Zelfs al voordat je jouw job hebt gevonden. Jouw persoonlijke jobcoach vormt de schakel tussen de werkgever en jou als werkzoekende. Hij of zij helpt jou in je kracht te komen, ziet waar jij nog een steuntje in de rug kunt gebruiken en zorgt dat jij uiteindelijk helemaal klaar bent om een baan te vinden. En ook fijn; de hulp van je jobcoach kost je niks!

Jobcoach

Wat doet de jobcoach?

De jobcoach bekijkt samen met jou wat jij nodig hebt om de stap naar betaald werk te zetten. Dat kan heel praktisch zijn, denk bijvoorbeeld aan hulp bij het maken van je cv of het oefenen van een sollicitatiegesprek. Maar hij of zij kan jou ook helpen om zekerder van je zelf te worden voordat je aan het werk gaat. We kunnen samen werken aan jouw assertiviteit of communicatievaardigheden, of je jobcoach zorgt dat jij opgeleid wordt voor specifieke vaardigheden die passen bij jouw droombaan. Net wat jij nodig hebt!

De jobcoach laat je niet los

Ook als je eenmaal aan het werk bent, kun je blijven rekenen op jouw jobcoach. Hij of zij houdt de vinger aan de pols en houdt in de gaten of alles lekker blijft lopen. Bij jou persoonlijk, op de werkvloer en bij je werkgever. Je jobcoach neemt regelmatig contact op of komt even langs op je werk om te checken hoe het met je gaat. Als je vragen hebt, kun je altijd bij jouw jobcoach terecht. Je jobcoach geeft tips en advies, begeleiding en coaching. Altijd één op één en altijd met jouw groei en ontwikkeling als einddoel.

Ook het aanspreekpunt voor je werkgever

Je werkgever kan ook altijd contact opnemen met jouw jobcoach. Met vragen of om te overleggen over jouw ontwikkeling en groei, bijvoorbeeld.

Wil jij ook je eigen jobcoach?

Het is geheel kosteloos! Neem contact met ons op, dan maken we een kennismakingsafspraak.