Werkervaringsplaats Steenwijk en omgeving gezocht: ervaring opdoen en wennen aan werk

Werkervaringsplaats gezocht. Je wilt werken. Maar waar dan en wat wil je doen? Twijfel je of je het werk wel kunt, of dat je het wel leuk gaat vinden? Dergelijke vragen horen wij vaker. Met een werkervaringsplaats kun je werken bij een werkgever, zonder dat je direct een vaste baan hebt.

Rustig rondkijken, werkervaring opdoen, wennen aan het ritme van werk en het hebben van collega’s. Zo kun je op je gemak ontdekken wat bij jou past en in welke werkomgeving jij je goed voelt. Samen met je jobcoach bepaal je in welke branche je graag wilt werken en welk vak je denkt dat bij jou past. NWG Kopwerk zoekt daar een werkgever bij die je de kans geeft om ervaring op te doen in het betreffende vak. Dat kan zijn bij NoordWestGroep, bij een van onze vele bedrijfsonderdelen zoals Broodje Steenwijk of NWG Hoveniers, of bij een andere werkgever in Steenwijkerland. Werkgever? Lees dan verder bij werkervaringsplaats aanbod.

werkervaringsplaats Steenwijk
werkervaringsplaats

De praktische zaken rondom een werkervaringsplaats

Je werkt op een werkervaringsplaats voor een bepaalde periode. In deze periode word je begeleid door je jobcoach vanuit NWG Kopwerk én door een begeleider op de werkplek. Is de afgesproken periode afgelopen en is je werk goed bevallen? Soms kun je je werkervaringsplaats voortzetten als betaalde baan. Heeft het bedrijf geen baan beschikbaar, dan ben je een mooie ervaring rijker die je op je cv kunt vermelden. En zoeken we samen een soortgelijke baan bij een andere werkgever. Is de baan waarin jij werkervaring opgedaan hebt toch niet wat je ervan verwachtte? Dan gaat onze zoektocht verder en zoeken we een werkervaringsplaats voor je bij een ander bedrijf!

Detachering

En dan is het gelukt, de baan die je zo graag wilt. Als je nog direct in dienst kunt komen bij de werkgever dan kun je via Kopwerk worden gedetacheerd. Dit kan voor een korte klus zijn maar ook voor langere tijd. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn neem dan contact met ons op.

werkervaringsplaats gezocht

Werkervaringsplaats gezocht?

Weet jij nog niet wat je wilt doen? Ben jij geïnteresseerd in een werkervaringsplek? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of laat je gegevens achter zodat wij jou kunnen bellen.