Loopbaanbegeleiding: welke baan wil jij graag en hoe kom je daar?

Je toekomst uitstippelen kan soms best lastig zijn. Want wat vind jij nou echt leuk om te doen, waar ben je goed in en welke baan past daarbij? Loopbaanbegeleiding van NWG Kopwerk helpt jou bij het uitzoeken en beantwoorden van al deze vragen. Samen bekijken we wat jouw droombaan is en wat je daarvoor nodig hebt. Vervolgens gaan we samen aan de slag om jou op dat niveau te brengen: alles voor jouw droomjob!

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding, wat houdt dat precies in?

Een traject van loopbaanbegeleiding is voor iedereen anders. Het hangt bijvoorbeeld af van je werkervaring en je wensen. Het traject zou kunnen beginnen met een beroepskeuzetest of een beoordelingsprogramma om te kijken of je geschikt bent voor een bepaalde functie. Van daaruit gaan we kijken naar eventuele omscholing of bijscholing. Als laatste stap komt het echte werk: een baan voor jou vinden. Natuurlijk helpen we je ook daarbij. Bijvoorbeeld met ondersteuning bij het maken van je cv of een sollicitatietraining. Wij doen er, samen met jou, alles aan om ervoor te zorgen dat jij er op je best voor staat om jouw nieuwe baan te krijgen.

Wie kan er loopbaanbegeleiding krijgen van NWG Kopwerk?

Iedereen komt in aanmerking voor loopbaanbegeleiding van NWG Kopwerk. Als je al een baan hebt, maar iets anders wilt. Als je nog helemaal niet weet wat je ‘later’ wilt worden. Of als je, om wat voor reden dan ook, al een poos thuis zit en eraan toe bent om weer aan de slag te gaan. Samen ontdekken we welke baan bij jou past en hoe we jou op die plek kunnen krijgen.

Wil jij ook aan de slag?

En wil je nou eens uitvinden wat écht bij je past, ben je toe aan wat anders maar weet je niet precies wat? Neem contact met ons op, samen krijgen we jou op de juiste plek.