NWG Kopwerk: een betaalde baan voor iedereen die kan en wil werken

NWG Kopwerk is hét arbeidsontwikkelbedrijf in Steenwijkerland en omgeving. Wij geloven dat iedereen waardevol is voor de maatschappij en dat iedereen kan bijdragen aan die maatschappij. Wij bemiddelen daarom iedereen die wil en kan werken. Jong, oud en alles daar tussenin. Arbeidskrachten met veel werkervaring, maar ook starters op de arbeidsmarkt. Mensen op alle niveaus en vanuit alle achtergronden. Bijvoorbeeld mensen vanuit een bijstandsuitkering, werkeloosheidsuitkering, WIA of Wajong, maar ook mensen die ‘gewoon’ toe zijn aan een andere baan. Elke organisatie uit de regio kan bij ons terecht, van eenpitter tot multinational.

Over NWG Kopwerk
Over NWG Kopwerk

Werkwijze: gemotiveerde talenten klaarstomen voor de arbeidsmarkt

Iedereen die kan en wil werken ontvangen wij met open armen. Voor ons is iedereen gelijk en iedereen is waardevol. Wij denken in kansen en mogelijkheden en laten mensen groeien. We zoeken naar de juiste job voor elke persoon om het maximale uit ieder mens te halen. Wij zorgen voor de beste match voor werkgever en werknemer. In een intensief voortraject maken we iemand arbeidsrijper. We verzorgen complete re-integratietrajecten, stimuleren ontwikkeling en vergroten de werkvaardigheden en vakvaardigheden van mensen. Daarmee laten we de werknemer groeien en kan de werkgever rekenen op een gemotiveerde én goed voorbereide arbeidskracht. Elk traject heeft een begin en een eind, waarbij het einddoel altijd is: de toeleiding naar betaald werk.

Sparringpartner voor bedrijven en instellingen

Wij geloven in win-win situaties. Situaties waarin wij leuke banen vinden voor gemotiveerde mensen, bij prachtige werkgevers. Wij zoeken banen waar mensen trots op zijn en we bemiddelen werknemers waar werkgevers trots op zijn. Wij bieden loopbaanbegeleiding en bemiddelen voor onder andere werkervaringsplaatsen. Wij denken graag, geheel kosteloos, mee met werkgevers over hoe zij kunnen voldoen aan de Partcipatiewet, de Banenafspraak en sociaal ondernemen.

NWG Kopwerk voorziet u snel en flexibel van de juiste mensen

Voor korte of langere tijd, voor vast of tijdelijk. Alles is mogelijk, dus wacht niet langer en kijk wat NWG Kopwerk voor uw bedrijf kan betekenen. Neem vooral even contact op om uw wensen te bespreken.