Werkervaringsplaats: zij de ervaring, u de arbeidskracht

Elk bedrijf heeft wel eens extra ondersteuning nodig. Misschien wilt u een piek in het productieproces opvangen, heeft u seizoenswerk of ligt er nog een arbeidsintensieve klus te wachten. Heeft u in zo’n geval wel eens aan een werkervaringsplaats gedacht? NWG Kopwerk heeft mensen die zoeken naar een werkervaringsplaats in Steenwijk en omgeving.

Door een werkervaringsplaats aan te bieden, heeft u de beschikking over gemotiveerd personeel en krijgt een werkzoekende de kans om arbeidsritme en zelfvertrouwen op te bouwen. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gekoppeld aan een jobcoach of ontwikkelingscoach. Zij zorgen ervoor dat de plaatsing goed en soepel verloopt en nemen u veel administratieve rompslomp uit handen. Zodat u kunt doen waar u goed in bent en wij ook. Werkzoekende? Lees dan verder bij werkervaringsplaats gezocht.

Werkervaringsplaats Steenwijk en omstreken
Aanbod werkervaringsplaats Steenwijk en omstreken

Mogelijkheid voor loonkostensubsidie

Door het aanbieden van een werkervaringsplaats heeft u snel en flexibel extra mankracht in huis. U werkt met mensen die graag aan de slag gaan en zin hebben om werkervaring op te doen. Maar er zijn meer voordelen; met het aanbieden van werkervaringsplaatsen kunt u invulling geven aan MVO en sociaal ondernemen, u zorgt voor een inclusievere arbeidsmarkt én u heeft, in bepaalde gevallen, recht op loonkostensubsidie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Uiteraard hebben wij alle kennis in huis om hier een goed en snel antwoord op te geven. Neem contact op, wij vertellen u graag meer.

Proefplaatsing om aan elkaar te wennen

Natuurlijk zorgen we er altijd voor dat er een match is tussen u en de werknemer. U kunt rekenen op iemand met motivatie en iemand die past binnen de organisatie. Om zeker te weten dat er een match is, kunnen we eerst een proefplaatsing doen. Zo heeft u de tijd om in te schatten of de kandidaat uw ideale nieuwe collega is. U zult zeker niet de eerste zijn waarbij de medewerker zo goed bevalt dat u deze na afloop van de proefplaatsing in dienst wilt nemen. Vanzelfsprekend kunt u rekenen op onze expertise om deze transactie goed, zorgvuldig en snel af te handelen.

Werkervaringsplaats
Detachering

Detachering

U heeft een klus voor korte tijd of voor langere duur denk dan ook aan Kopwerk. Bij Kopwerk zijn werkzoekenden in een traject werkzaam die graag willen werken in een betaalde baan. Kan de werkzoekende nog niet bij u in dienst komen maar wel via een detachering dan is dat mogelijk via Kopwerk. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn neem dan contact met ons op.

Ondersteuning door een jobcoach

Wanneer eenmaal mensen bij u aan de slag zijn gegaan, worden zij begeleid door een Jobcoach. De Jobcoach houdt een vinger aan de pols en blijft tijdens het hele dienstverband ondersteuning en begeleiding bieden. Ook voor u als werkgever kan de Jobcoach erg handig zijn. Hij/zij staat voor u klaar om u te voorzien van adequate informatie en/of oplossingen bij vragen of opmerkingen.

Heeft u een werkervaringsplaats beschikbaar?