Ontwikkelbedrijf NWG Kopwerk: uw partner voor gemotiveerd personeel

Als werkgever zoekt u mensen met talent. Mensen die enthousiast zijn en graag willen werken. Mensen die passen binnen uw bedrijf. En precies die mensen kan NWG Kopwerk u leveren. Voor vast of tijdelijk, voor korte of langere tijd, voor het opvangen van een productiepiek, voor het vervangen van een vaste kracht of als uitbreiding van uw team. Onze mensen zijn flexibel in te zetten én ze staan te springen om bij u aan de slag te gaan.

Ontwikkelbedrijf
Ontwikkelbedrijf

Mensen met talent en motivatie

NWG Kopwerk is hét ontwikkelbedrijf in de gemeente Steenwijkerland. Wij bemiddelen iedereen die wil en kan werken. Mensen met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt. U kunt rekenen op arbeidskrachten die passen bij uw organisatie én die geschikt zijn voor het werk dat u aanbiedt. Wij steken veel tijd en aandacht in de ontwikkeling en groei van onze mensen. Hierdoor kunt u altijd rekenen op de beste match. Wij kijken naar iemands talent en bieden de mogelijkheden om die talenten verder uit te bouwen. Zelfs als u specifieke wensen heeft met betrekking tot uw nieuwe werknemer, dan kunnen wij de persoon opleiden. Zo weet u zeker dat wij er alles aan doen om de beste collega voor u te vinden!

Ontwikkelbedrijf én sparringpartner

NWG Kopwerk is een ontwikkelbedrijf maar ook een sparringpartner voor u als werkgever. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en behoeften. Wat heeft u nodig om uw bedrijfsprocessen te verbeteren? Gaat het alleen om ondersteuning of moeten er ook processen efficiënter gemaakt worden? Wilt u een inclusiever personeelsbestand of meer doen aan sociaal ondernemen? Wij denken graag met u mee over wat er nodig is om ons aanbod aan te laten sluiten bij uw wensen. NWG Kopwerk heeft vele jaren kennis en ervaring in de markt en met het bemiddelen van mensen. We weten waar we het over hebben en daar profiteert u van.

Heeft u behoefte aan gemotiveerde arbeidskrachten?

En wilt u weten wat de voordelen zijn van zaken doen met NWG Kopwerk of streeft u naar een meer inclusief personeelsbestand en wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem dan contact met ons op, wij kunnen u helpen!