Jouw re-integratieproces? Dat doe je samen met NWG Kopwerk!

Wil jij re-integreren en ben je op zoek naar een betaalde baan? Dan ben jij ook op zoek naar NWG Kopwerk! NWG Kopwerk is namelijk hét re-integratiebureau in de regio Steenwijkerland. Een re-integratiebureau, ook wel bekend als re-integratiebedrijf, helpt mensen (weer) aan het werk. Iedereen die wil en kan werken, kan bij ons aankloppen. Wij helpen jou met het re-integratieproces en bij het ontdekken en ontwikkelen van je talenten en zorgen ervoor dat jij er helemaal klaar voor bent om weer aan het werk te gaan.

Re-integratieproces

Van een bijstandsuitkering, Wajong-, WIA- of WW-uitkering, traject 2e spoor naar een betaalde baan

Zit je in een traject 2e spoor, heb je een Wajong-, een WIA-, WW- of een bijstandsuitkering? Dan helpen wij jou bij je re-integratieproces. Zodra jij bij ons binnenkomt, omdat je jezelf hebt aangemeld of omdat je bent doorverwezen vanuit het UWV of de gemeente, gaan we samen aan de slag om voor jou een baan te vinden.

Re-integratieproces op maat; op weg naar een baan die echt bij jou past

Elk re-integratietraject van NWG Kopwerk is maatwerk. In een uitgebreid intakegesprek leren wij jou kennen en ontdekken we waar jouw kracht, wensen en talenten liggen. Alleen van daaruit bekijken we wat jij nog nodig hebt om aan de slag te kunnen. Zo kun je bijvoorbeeld werken aan je werknemersvaardigheden of kun je vakvaardigheden opdoen in een leerlijn. Jij zorgt er zo zelf voor dat je (weer) helemaal klaar bent voor de arbeidsmarkt. Dat doe je op eigen kracht, maar waar nodig met hulp, sturing, begeleiding en ondersteuning van ons.

Wij leren jou graag kennen,
jij ons toch ook?

Wil jij graag een betaalde baan, neem dan contact met ons op. Samen bekijken we welke baan bij jou past en wat jij nodig hebt om jouw droombaan te kunnen vinden. Als jij je gegevens achter laat via het contactformulier, neemt een van onze jobcoaches zo snel mogelijk contact met je op om jouw re-integratieproces te starten. Kun je niet wachten, bel ons dan direct op telefoonnummer 0521-745040. Tot snel!